15.02.2011

..........Å selge leilighet.......

Før man kan begi seg på reise ut i verden må man kvitte seg med noe...for vår del innebærer det blant annet å selge leilighet. Det kjære, gode, lune redet vårt, yndlingsstedet, der hvor vi levde hvetebrødsdagene, hvor barna tok sine første skritt, hvor vi har hatt talløse middager med gode venner - mange deilige minner knyttet til gulv og vegger!

Men nå er det bestemt, vi skal videre. Sørover! Og da må hulen vår legges ut for salg. Det er mye arbeid, og vi har såvidt kommet i gang. Vi har bestemt oss for å prøve nettmeglere, Selg Privat, og er spente på det. Takstmann har vært her, fotograf kommer neste uke. Deretter er det prospektjobbing og så visning (og budrunde!!!). Det er vi som står for visning og budrunder, det andre tar meglerne seg av. Jeg grugleder meg. Det er gøy å shine opp leiligheten, og jeg er spent på å møte folk på visning og lurer jo voldsomt på hvem som skal ta over etter oss....

Noen gode tips i anledning fotograf? Rydde, rydde, rydde, ja - men ikke overordentligstramt og kanskje heller ikke silkeputer og roser på sengeteppet?

2 kommentarer:

  1. Velkomnen Hannemor, blir gøy å følge deg ut på tur, klem Iris

    SvarSlett
  2. Takk - og woho for min første følger ;)

    SvarSlett